KAROSSZÉRIA JAVÍTÁS

KAROSSZÉRIA JAVÍTÁS (MŰANYAG LÖKHÁRÍTÓ JAVÍTÁS, SZÉLVÉDŐ CSERE)

Korszerűen felszerelt karosszéria javító műhelyünkben felkészült, többéves tapasztalattal rendelkező szakemberünk maradéktalanul kijavítja a gépjárművek sérülését, így alkalmassá válik fényezés előkészítésre.

A helyszíni szemle során kiválasztjuk a szükséges technológiát az ügyfél igénye, illetve a biztosítóval történő egyeztetés szerint, költséghatékony megoldást keresve. A megsérült karosszéria elemeket a sérülés mértékétől függően javítjuk lakatolással (kalapálás, egyengetés, küszöbcsere, rozsdás részek kivágása, javítóelemekkel kihegesztve), illetve eredeti, utángyártott vagy bontott elemeket, alkatrészeket visszaépítjük.

Gyári minőséget tudjuk biztosítani a karosszéria javításoknál, a pont- és vonalhegesztéssel, spotterrel  történő javítással az elemek bontása és vágása nélkül.

A lakatosunknak hibátlan munkát kell végezni, az eredeti íveket, éleket visszaállítja, ezzel biztosítja a minimálisan szükséges kitt felhasználást a fényezés előkészítésénél.

A karosszéria javítás munkálatai közé tartozik a fényezéshez kapcsolódó autó szét- és összeszerelése, amely a tökéletes fényezés egyik alapfeltétele.

A legújabb technológiának megfelelő kézi, elektromos és pneumatikus szerszámokkal dolgozunk. Modern ponthegesztő készülékkel biztosítjuk a tökéletes javítást. Vaslemez, alumínium, réz hegesztését tudjuk vállalni.

VÁLLALJUK

  • Műanyag karosszéria elemek és lökhárítók javítását, cseréjét
  • Szélvédők cseréjét

Helyi forgalmazóktól a többéves üzleti kapcsolataink révén gyorsan és kedvező áron tudjuk beszerezni a lökhárítókat és a szélvédőket.

FEL